Lad os Tale Om Musik

Musik er en slags håndværk, der indeholder sammensatte og skelne lyd og ro. Det kommunikeres typisk så meget som tonehøjde (som inkorporerer melodi og mindelighed), kadence (som inkorporerer beat og meter) og lydens art (som inkorporerer timbre, opsigelse, elementer og overflade). Musik kan ligeledes omfatte komplekse generative strukturer i tid gennem udvikling af eksempler og blandinger af karakteristiske boosts, hovedsageligt solide. Musik kan bruges til kreative eller stilfulde, åbne, stimulerende eller stiliserede formål. Betydningen af ​​hvad der udgør musikændringer som angivet af kultur og social indstilling.

Musik er detaljeret eller sammensat lyd. På trods af det faktum, at det ikke kan indeholde følelser, er det noget af tiden at styre og ændre følelsen af ​​publikum / publikumsmedlemmerne. Musik lavet til film er et anstændigt tilfælde af dets udnyttelse til at kontrollere følelser.

Græske logikere og middelalderlige lærde karakteriserede musik som toner, der blev anmodet om på et plan som sange og lodret som harmonier. Musikhypotesen, inde i dette domæne, overvejes med den forudsætning, at musik er præcis og regelmæssig dejlig at lytte. Til trods for det tyvende århundrede testede arrangører tanken om, at musik skal være dejlig ved at lave musik, der undersøgte hårdere, mørkere timbres. Tilstedeværelsen af ​​nogle banebrydende klasser, for eksempel grindcore og clamor-musik, der sætter pris på en bred underjordisk efter, viser, at selv de råeste oprør kan betragtes som musik, hvis publikum er så afsat.

John Cage fra det tyvende århundrede kunne ikke medvirke til at modsige ideen om, at musik skal omfatte dejlige genkendelige sange, og han testede tanken om, at den kan give noget. “Udkanten blandt musik og oprør er pålideligt socialt karakteriseret – hvilket tyder på, at denne fryns ikke selv i et ensartet samfund generelt går igennem et lignende sted, så der er en gang imellem enighed. På alle måder Der er ingen enkelt og interkulturel altomfattende ide, der karakteriserer, hvad musik kan være. “