Musik

MUSIKKENS DAG

Torsdag den 14. april 2011 er det igen Musikkens Dag i Danmark. Dagen, hvor landets mange konservatoriestuderende viser deres talenter med koncerter i det offentlige rum. Uventede koncertoplevelser kan man forvente i massevis – på alle tænkelige og utænkelige steder. For kun fantasien sætter grænser, når det åbne byrum og offentlige institutioner forvandles til scener for rytmisk og klassisk kvalitetsmusik.

FRA ALLE OS
På Musikkens Dag kan alle være med til at støtte et humanitært formål og samtidig give de konservatoriestuderende et skulderklap med på vejen. Rammerne er med garanti uvante, men desto større er chancen for at blive overrasket og beriget en ganske almindelig torsdag et sted i landet.

Op mod 100 forskellige koncerter og events forventes afviklet på Musikkens Dag, hvor det er de studerende fra alle landets konservatorier der medvirker. Følg med her på siden, der løbende vil blive opdateret med nyheder.

Musikkens Dag arrangeres af De Konservatoriestuderendes Landsråd, som repræsenterer de 1200 studerende fra konservatorierne i København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg.